VI ER P.G.A. RISIKO FOR CORONASMITTE NØDT TIL AT AFLYSE VORE AKTIVITETER, FORELØBIG FREM TIL 20/4. VI HÅBER AT I ALLE KOMMER GODT IGENNEM DENNE TID, OG HUSK AT PASSE PÅ HINANDEN. 

Så er vi i gang igen!

Det nye program er kommet op, i kan se mere ved at klikke på “program efterår 2017”, oppe i menuen. Vi ser frem til at se alle.

Programændring.

Vi har en programændring Pouls Cabaret kommer allerede d.22/3

Lars Oluf Larsen leverer musikalsk underholdning d.29/3

Pouls Cabaret underholder med: sjove viser, herlige sange, festlige monologer og dejlige fællessange.

___________________________________________________________________________________________

25/1 Irske toner.

 

 

 

 

 

 

 

Mogens Hundevad fortæller om irsk sækkepibemusik og tryller smukke toner frem på sin egen sækkepibe.

___________________________________________________________________________________________

18/1 Fællessang.

Vi byder velkommen til kirkesanger Mathilde Bjerregaard Nielsen. Vi skal igen nyde en tur ned ad ”memory lane” ved hjælp af klubbens egne sanghæfter, godt hjulpet af Mathildes smukke stemme og hendes færdigheder på klaver og guitar. Derudover giver hun en smagsprøve på nogle af hendes egne yndlingstekster og melodier.

___________________________________________________________________________________________

Velkommen til Onsdags Klubbens nye hjemmeside.

Vi ønsker alle vores medlemmer GODT NYTÅR! og tak for året der gik.

Denne nye side kommer op at køre så hurtigt det er os muligt. Tak for jeres tålmodighed.

 

Vi vil fortsat tilbyde hyggeligt samvær, munter underholdning og spændende foredrag og ikke mindst den gode snak over ny brygget kaffe med lækker kage. Vores målgruppe er umiddelbart ”det grå guld” fra 50+ uden aldersbegrænsning, men alle er velkommen som medlemmer eller gæster.

Vi mødes hver onsdag kl. 14.00-16.00 fra september til maj i Annekset ved Dalum Kirke, Dalumvej 112 B. Udover de underholdende onsdage tager vi på udflugt to gange om året. Medlemskontingent 300 kr. årligt, for samboende 500 kr. årligt. Entre for besøgende 25 kr. pr. gang. Kaffe og kag koster 25. kr. pr. gang. Alle er velkommen. Vi glæder os til at se jer!

D. 2/12 Luciaoptog

I anledning af Luciadag skal vi til Luciaoptog i Dalum Kirke. Elever fra Tingløkke Skolen bærer julens lys ind i vore hjerter med deres smukke stemmer. Vi slutter alle med æbleskiver og hygge i annekset. Vi mødes ved kirken kl. 14.00.

EFTERÅRSUDFLUGT 2016

Så er det atter tid til udflugt. D. 5/10 er der afgang fra Dalum Kirke kl. 10.00 – hjemkomst kl. 17.00 pris 350kr.

Vi sætter kurs mod Svendborg, krydser det smukke Svendborgsund, kører tværs over Tåsinge og Siø med skønt udsyn til havet og naturen. På Langeland køre vi sydover, vores mål er det idylliske Skovsgaard Gods, der med sine 350ha. strækker sig helt ud til Langelandsbæltet. Skovsgaard Gods ejes og drives af Danmarks Naturfond. Godsets landbrug og skovbrug drives ud fra bæredygtige økologiske principper, hvor driften tager et stort hensyn til miljøet og den omliggende natur. Samtidig er Skovsgaard et eksempel på, hvordan en moderne og effektiv økologisk drift, på èn gang gør det muligt at tjene penge og samtidig værne om den danske natur.

Skovgaard Gods kan føres tilbage til det trettende århundrede. Første kendte ejer var Peder Modeskal, hvis slægt besad godset indtil 1760, hvorefter familien Mikkelsen ejede godset indtil 1979, hvor frøken Ellen Fuglede testamenterede Skovsgaard til Danmarks Naturfond. Danmarks Naturfond er en erhvervsdrivende fond, stiftet af Danmarks Naturfredningsforening i 1967.

Vi skal begynde vores besøg på Skovsgaard Gods med at gæste MadMarked, hvor vi skal nyde en lækker buffet med hjemmelavede specialiteter, tilberedt af friske økologiske lokale råvarer.

Vi skal have: Langtidsstegt nakkefilet, urtefrikadeller, varme kartofler, sovs, spinattærte, kartoffelsalat samt 6 forskellige spændende salater med årstidens grønt og lækkert brød. Drikkevarer for egen regning.

Når vi er færdige med at spise, skal vi mødes med naturvejleder Marianne Krag Petersen på godset. Hun vil fortælle om Skovsgaards historie og den nuværende drift. Vi får en intro til Godsets tre museer: tyendemuseet, vognmuseet og skovbrugsmuseet. Efter mødet med Marianne vil der være tid til selv at gå på opdagelse på museerne, nyde godsets smukke park eller besøge MadMarkedets butik, hvor alle varerne er lokale, dyrket og fremstillet efter bæredygtige principper. Kl. 3.00 serveres der kaffe i Madmarked med hjemmebagt kage. Derefter går turen atter til Dalum.

Tilmelding i ældreklubben eller på tlf. 66117373.

Så er vi i gang igen!

Det nye program er kommet op, i kan se mere ved at klikke på “program forår 2016”, oppe til højre. Vi ser frem til en ny sæson.